Nu kommer Cocowell kokosvatten till Sverige! Den törstsläckande drycken från brasilianska, gröna omogna kokosnötter är den trendigaste wellnessdrycken i England och USA just nu. Cocowell kokosvatten uppskattas för dess läskande, uppiggande, renande och fräscha egenskaper. Cocowell passar perfekt en varm sommardag eller efter fysisk aktivitet!

Cocowell är ett företag som producerar helt naturligt kokosvatten. Genom sina kontrakterade bönder i Brasilien skördar man vilt växande kokosnötter och för att nå bästa resultat och fräschör är man mycket mån om att skörda den allra bästa frukten vid optimal mognad vilket är runt 6 månader. En annan viktig faktor är att processa och förpacka vattnet kort efter skörd. Här packas allt på plats inom 3-8 timmar. Cocowell värnar om såväl miljön som den sociala och lokala utvecklingen vilket gjort att de erhållit utmärkelser för socialt ansvar av det ekonomiska ministeriet i Brasilien.


Cocowell PURE Coconut Water innehåller 100% rent kokosvatten. Naturlig C-vitamin har tillsatts som antioxidationsmedel. På grund av den naturliga produktionen och olika tider för skörd kan små variationer i smaken uppstå. Cocowell försöker dock inte förebygga dessa naturliga variationer utan föredrar smak efter säsong för en genuin produkt, det är en del av deras filosofi.


Cocowell kokosvatten är vätskan från gröna, omogna brasilianska kokosnötter (cocos nucifera). Drycken har en god, läskande, rund och söt smak. Den smakar inte kokos, eftersom nötterna skördas på en tidpunkt innan kokosnötterna normalt utvecklar den speciella kokossmaken.


Cocowell innehåller en perfekt balans av fem viktiga elektrolyter (salter) som reglerar vätske- och mineralbalansen i kroppen. Den ger din kropp det du behöver för att du ska känna dig pigg och prestera ditt bästa. Cocowell innehåller 15 gånger mer kalium än vanliga sportdrycker och är till och med bättre än vatten för att undvika uttorkning. Cocowell är rik på B- och C-vitamin och innehåller mer kalium än en banan. Cocowell innehåller varken fett eller kolesterol och har inget tillsatt socker.

Genomsnittligt näringsinnehåll 100 ml:

Energi: 20 kcal.

Protein: 0,1 g

Kolhydrater: 5 g

Fett: 0 g

• Otroligt nyttigt!

• Passar perfekt på gym, SPA, hälsokost mm.

• 100% naturligt, inga tillsatser!

• God och läskande smak!

• Inget fett, inget kolesterol och inget tillsatt socker!

• Återställer vätske- och mineralbalansen snabbare än vatten!

• 5 viktiga elektrolyter (salter)! Kalium, magnesium, fosfor, kalcium och natrium.


Förpackade i 330 ml Tetra Pack

12 stycken Tetra per låda

Hållbarhet 12 månader

FentimansFentimans.html
La VigannerieLa_Vigannerie.html

Cocowell

PressPress.html
NyheterNyheter.html
ProdukterProdukter.html
Om ossHem.html
KontaktKontakt.html
ÅterförsäljareAterforsaljare.html
Alain MilliatAlain_Milliat.html